Mediterràneo TV la televisió colaboracionista pancatalanista


El pasat 31/8 canviant, canviant de canal per la vesprada he conectat en Mediterràneo TV. A quina mal hora, ya que ma invadit la rabia i la vergonya de vore com presentadors i corresponsals valencians s´han venut a la demagògia de la ideologia pancatalanista.

 La jove i des coneguda presentadora de Mediterràneo TV mos a unflat en el català “caps de setmana” en conte del valencià -fins de semana- .El reporter corresponsal de “els pobles en festa”, el conegut Julio Tormo, estava en les festes de la Mare de Deu de Gràcia de Vilarreal de la plana baixa i en l´espai dedicat a l´entrevista a l´alcalde de Vilarreal de la Plana sa passat dient una i atra volta el català  “aleshores” en conte del valencià -a hores dara- i el jove i ben paregut alcalde de Vilarreal, vinga a dir el galo-català “vacances” quan en valencià es -vacacions-.

Mediterràneo TV es una empresa crec que montada per ex-empleats de Canal Noi i ya sabem de quin peu coixejaven, i la presentadora per a conseguir eixe lloc de treball segur que ha fet una carrera universitària, a on li han ensenyat el rebordonit dialecte català barceloní en conte de la vera Llengua Valenciana, encara que vullguera, que segurament no vol, te que repetir i repetir certes paraules per a que els ignorants valencians vagent tragant-se-ho.

El reporter Julio Tormo i el seu ajudant, no vaig poder memorisar les paraules pero també digueren unes quantes catalanaes. Julio fon reconegut valencianiste allà pels anys 80 fins que aparegué Canal Noi fent de les seues i tragà, i ara a tragat també per que l´home te que menjar, comprensible, pero lo incomprensible es que Julio deu ser de l´Associació Amics del Corpus, i segur que te influència, i escriuen els seus panflets en el rebordonit dialecte català barceloní, a pesar de les indicacions de diverses entitats valencianistes, ells negant al verdader valencià i escrivint en el dialecte barceloní.

Per últim les guapes valencianes vilarrealenques lluint palmito i en la banda les quatre barres d´Aragó usurpades pels catalans, en conte de dur el blau per a dir que son i se senten orgulloses de ser valencianes, per que castelloneres soles son les de la ciutat de Castelló, i al costat de les bellees el jove alcalde de Vilarreal, que segur que també te carrera i per a agreujar més el tema treta en l´universitat Jaume I de Castelló, digué varies voltes el galo-català “vacances” quan en valencià es -vacacions-. 

Clar que este alcalde al ser del PSPV es de la corda de Compromis+Podemos+PSPV. Compromis venut a la demagògia separatista catalana, Podemos, partit estatal i per lo tant centraliste als que els valencians  l´importem una. . . . . ., ¿pero i el famós Partit Socialiste del País Valencià?, nom anti-estatutari que no ha prosperat pel rebuig dels valencians a lo de “paisos catalans”, i este partit que´s diu d´esquerres i valencià ¿per que ajuda a la burguesia de dretes catalana que vol l´anexió de l´històric Regne de Valéncia o Nacionalitat Valenciana?. 
¡¿Per que eh? ¿Per que?!

ERP de la Fundació Vicent Rebollar i Cerdà.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Pacto de Reus, o como se vendió al pueblo valenciano.

Un atre Nou d´Octubre

Parlem de banderes