EL DRAMA DE L´ACOSSAMENT ESCOLAR

Hui DIA INTERNACIONAL FRONT A L´ACOSSAMENT ESCOLAR, en angles bullyng, reflexionem uns pocs minuts sobre el drama que representa.


Hui 2 de maig es el Día Mundial contra l´acossament escolar. Es éste un problema important que en una societat moderna, que presumix, com a Democràtica, es dir, que vol alcançar uns alts valors, entre atres, de solidaritat i empatia entre tots els seus conciutadans, no deu de patir alguns deficits greus com es el cas que estem tractant, perque cada día en lloc d´anar remitent estes deplorables conductes, tot indica que no baixen. 

Segons senyes a día de hui, l´acossament tant en la primaria com en la secundaria, alcança un minim de 1 per cada deu estudiants lo que dona una idea de l'importancia que representa este problema. La gravetat de l'assunt es tal, tant en nostre Estat, com en lo restant del, dit mon occidental, cada any es donen casos de suicidis entre criatures de nómes, 13 anys.

Reflexionem uns pocs minuts sobre el drama que representaria per a qualsevol de vostes, apreuats llectors, si un día de nostra vida a l'arrivar a casa descobrirem el cos de nostre fill o, naturalmet filla, inert, mort, banyat en sanc o penjat, o de qualsevol atra manera.

Solament el fet d'imaginar-ho fara, segurs estem, que la ment entre en un estat de perturbacio tal que es possem en peu i anem decidits a possar de nostra part tot lo necessari per a que els nostres escolars: fills, nets, etc. no caiguem en eixa conducta que tant de dolor causa a tantes persones.

Fundacio VRC. Valencia 02-05-2018

Comentarios

Entradas populares de este blog

Pacto de Reus, o como se vendió al pueblo valenciano.

Un atre Nou d´Octubre

Parlem de banderes