Atra cacicada del conseller d´educació Vicente Marzà de Compromís.


No hi ha que oblidar que Vicente Marzà es un colaboracioniste del pancatalanisme, igual que ho son tots els que perteneixen a la coalició de Compromís, els quals presumixen de democratics i son totalitaris.


Foto: Valenciafreedom
Este bon senyor d´aspecte sinistre que´n conte de donar llum dona fum i fent honor a la seua ideologia pancatalana respecte a la llengua valenciana, en l´excusa d´ensenyar valencià vol ensenyar en les escoles el rebordonit dialecte català barceloní.

Este conseller d´educació que se passa per l´entrecama totes les sentencies judicials que te en contra de la seua política educativa, ara ataca al coleges que tenien proyectes llingüistics en les dos llinees de castellà i valencià com posa nostre Estatut d´Autonomia.

Marzà ataca una i atra volta i vulnera la voluntat democràtica dels pares, per a que no tinguen opció d´ellegir la llínea del o dels idiomes que volen per a sons fills, es l´immersió, la mateixa tècnica dels independentistes catalans traslladada a l´historic Regne de Valencia des de fa 100 anys, tecnica que mantenen i  seguixen el colaboracionistes valencians pancatalans de Compromís al que perteneix Marzà, en la colaboració dels partits estatals PSPV, Podemos i també, del PP en el passat, encara que ara no estiga en el govern valencià.

Partits estatals que estan en les Corts Valencianes, per a vergonya dels valencians, uns per centralistes i atres per pancatalanistes que no respecten ni defenen l´Estatut d´Autonomia Valencià, a on posa, que els dos idiomes oficials de la Comunitat Valenciana son els castellà i el valencià, punt.

L´animadversió pel castellà del conseller Marzà, com a bon servidor dels independentistes catalans, li servix de pretext per a que hi havent una sola llinea idiomàtica es puga suplantar a l´Idioma Valéncia implantant el dialecte català, aixina d´un tir dos coloms.

Els discípuls de la Oltra son maquiavélics. Valencians de tot lo Regne, sols hi ha una solució per acabar en el centralisme estatal i en l´immersió pancatalana.

La solució es tindre un partit valencià en les Corts Valencianes i això soles ho conseguirem culturisant ad eixe poble valencià que ignora quasi tot de la seua cultura i que soles parla, ni llig i manco escriu el seu idioma clar i net que sona a musica, el valencià.

Tinga-ho en conte en les pròximes eleccions.

Fundació Vicent Rebollar i Cerdà.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Pacto de Reus, o como se vendió al pueblo valenciano.

Un atre Nou d´Octubre

Parlem de banderes