Fruilomar, una empresa que fa gala de valenciania

Fruilomar.com



A Don Francisco Lopez de Fruilomar.
Mercavaléncia puesto 73
Carrera Font d´Encorts nº 231
46013- Valéncia
http://www.fruilomar.com/



Senyor:
Com observarà per la capçalera som una fundació que vela per la cultura valenciana, encara que també som reivindicatius de lo econòmic i social.

U de nostres associats nos ha portat, tot content i ple de goig al comprovar que, a pesar dels temps de despersonalisació que patim els valencians de tot  l´històric Regne de Valéncia per culpa dels colaboracionistes pancatalans, una empresa valenciana fa gala de valenciania posant la Real Senyera Valenciana en forma de cor en els envases dels seus productes.
Marques de Fruilomar
Volem , per tot això, fer-li extensiva nostra mes sincera felicitació per la demostració de valenciania recomanant a tots nostres associats i per les rets socials que consumixquen els seus productes.
Pero li preguem faça un chicotet esforç i complete el cor de la Real Senyera posant a les quatre barres roges un atra barra roja que les unixca i en la franja blava una corona real color or. 




L´adjunte el dibuix del seu envase en la Real Senyera en les pertinents correccions. 

Donant-li les gràcies de bestreta, quedem a l´espera de les correccions comentades.

Molt atentament.
El secretari,
Enric Ramón

Nota: També l´adjunte el document “La Veritat i res mes que la veritat sobre la llengua valenciana” per a que sàpia quin fon el primer romanç cult d´Europa.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Pacto de Reus, o como se vendió al pueblo valenciano.

Un atre Nou d´Octubre

Parlem de banderes